donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Verkoopdag De Hoogt

Verkoopdag De Hoogt

31 oktober 2015
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

UITWIJK - Grote Verkoopdag in Gemeenstecentrum De Hoogt.

De verkoopdag wordt dit jaar gehouden op zaterdag 31 oktober 2015 van 10.00 uur tot 16.00 uur in en om het gemeentecentrum De Hoogt.

Boekenmarkt, kledingmarkt en decoratiestand
Net als voorgaande jaren is er weer een grote boekenmarkt. De boeken zijn gesorteerd, waardoor het zoeken naar een bepaald boek een stuk eenvoudiger is. Wij hebben ook dit jaar weer een grote voorraad dus voor elk wat wils! Zowel de kledingmarkt als de decoratiestand komen dit jaar ook weer terug.

Speelgoedtafel, high tea en cadeau tafel
Nieuw dit jaar zijn de speelgoedtafel, de high tea middag en de cadeau tafel. Heeft u speelgoed waar u kind niet meer mee speelt? Of heeft u zoveel speelgoed dat u kind niet weet waar hij mee moet spelen? Wij proberen op de verkoopdag dan andere kinderen blij te maken met uw speelgoed.

Heeft u zin in een gezellig middagje high teaen? Koopt u dan op de verkoopdag een coupon voor een high tea. Wij bieden u twee datums aan voor een leuke en lekkere high tea, waarbij u zelf kan aangeven wat u het beste uitkomt.

Bent u op zoek naar een leuk verjaardagscadeautje of een cadeau om zomaar aan iemand te geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een leuke cadeautafel staan, waar u misschien wel dat cadeau vindt wat u zoekt.

Oud en vertrouwd
Ook nieuwe artikelen hebben wij graag, bijvoorbeeld overgehouden van een kerstpakket of cadeau gekregen. Of nieuwe artikelen, gekregen of gekocht maar nooit in gebruik genomen. De DE koffie- en/of theepunten (graag in bundeltjes van 100 punten) zijn ook welkom.
Op vrijdag 30 oktober is de verkoopcommissie in De Hoogt aanwezig en neemt dan heel graag tot uiterlijk 20.00 uur uw bijdragen in ontvangst. Deze spullen kunt u ook eerder aan de commissieleden geven of vragen om ze op te halen.

In de hal van de kerk staat ook dit jaar, enkele weken voor de verkoopdag, weer een grote mand. Als u er iets van levensmiddelen in wil doen, kunnen wij deze mand met inhoud op de verkoopdag inzetten voor bijvoorbeeld een raadspelletje. De houdbaarheidsdatum van de producten wel graag tot ruim na 31 oktober 2015.

Op het terras komen de frietkraam, de loempia’s en de oliebollen. Ook kunt u dit jaar lekkere poffertjes eten. Binnen kunt u genieten van een kop koffie of thee met gebak, cake of koek en rond de middag een kom heerlijke soep.
Naast eerder genoemde kramen zijn er dit jaar ook weer de vertrouwde kramen met koek, snoep en groenten. Tevens kunnen er weer brieven getrokken worden en is er natuurlijk het rad van avontuur.

Ook voor de kinderen zijn er weer leuke dingen te doen. Zo kunnen de kinderen brieven trekken en zijn er andere leuke activiteiten.

In de week voor de verkoopdag wordt er een folder verspreidt met daaraan geniet een gratis lot voor het rad van avontuur. Het rad draait ’s morgens en ’s middags met een gratis ronde (het tijdstip wordt nader bepaald).  Om ca. 16.00 uur is de vijf-euro ronde met een extra grote prijs!

Graag tot ziens op zaterdag 31 oktober 2015 in De Hoogt te Uitwijk!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Gemeentecentrum De Hoogt

Uitwijk

www.de-hoogt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!