zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Bijbel Open Avond

Bijbel Open Avond

22 oktober 2015
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

WERKENDAM - Bijbel Open Avond

Op D.V. donderdag 22 oktober , zal br. Jacques Brunt de Bijbel voor ons openen in het gebouw van de evangelische gemeente “de Graankorrel” (Kerckelant 3, 4251 ES Werkendam).

Hij zal met ons Lucas 12 vers 1 tot en met 12 bespreken. Een heel actueel onderwerp in deze tijd waarin (niet alleen voor onze broeders en zusters die vervolgd worden om hun geloof in Jezus Christus) de druk vanuit de samenleving steeds groter word. Als wij dan ter verantwoording worden geroepen over ons geloof in de Here Jezus en onze hoop op een toekomst met Hem, en we zelf niet zouden weten wat we moeten zeggen, dan zal de Heilige Geest ons de woorden in de mond leggen. Maar, wat er ook gebeurd, de Here Jezus heeft zelf gezegd dat we niet hoeven te vrezen voor hen die wel het lichaam kunnen doden!

Wilt u meer weten? Kom dan luisteren! De deur van de Graankorrel staat wijd open voor een ieder die meer wil horen over de Here en Zijn Woord. De avond begint om 20.00 uur met samenzang uit de bundel van Johannes de Heer en na een pauze waarin er een onderling ontmoeten is, zal de Bijbel open gaan.

Bijbel Open Comité

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Bijbel Open Comite

Werkendam | Kerckelant 3

maktritten@hotmail.com www.bijbelopenwerkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!