donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

VakantieBijbelClub

VakantieBijbelClub

20 oktober 2015
Van dinsdag 20 oktober 2015 tot en met donderdag 22 oktober 2015
Van 09:30 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - In de herfstvakantie zal er op D.V. dinsdagmorgen 20 oktober, woensdagmorgen 21 oktober en donderdag middag/avond 22 oktober weer een VakantieBijbelClub worden georganiseerd voor alle kinderen van de basisschool vanaf 5 jaar.

Dit jaar hopen we de opzet net als vorig jaar te doen. Namelijk op donderdag een extra middag. We hopen donderdag in de loop van de middag te beginnen en aansluitend met elkaar eten, daarna zal de kerkdienst zijn voor alle kinderen, ouders en belangstellenden.

Het thema dit jaar is “Echt vrij!”

Op de dinsdag- en woensdagmorgen worden jullie om 9.30 uur in De Bron verwacht om je in te schrijven. We beginnen om 09.45 uur en beide ochtenden duren tot ± 12.15 uur.

Op donderdagmiddag verwachten wij jullie om 15.45 uur in De Bron om je in te schrijven. We beginnen om 16.00 uur en aansluitend op het middagprogramma eten we met elkaar. Daarna gaan we met z’n allen rond 18.30 uur lopend naar De Biesboschkerk. Het is handig om dan ’s middags ook lopend naar De Bron te komen of aan je ouders te vragen om je even naar De Bron te brengen.

In de Biesboschkerk vindt om 19.00 uur de afsluiting plaats van de VakantieBijbelClub. Daar zijn ook jullie ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s en belangstellenden van harte welkom.

De VakantieBijbelClub is gratis en wij zorgen voor drinken, iets lekkers en het eten op de donderdagavond. Wij vinden het fijn als jullie ook een vriendje of vriendinnetje meenemen die onze Heere niet kent of die niet naar de kerk gaat. Alle kinderen van de basisschool vanaf 5 jaar zijn van harte welkom.

Wij kijken naar jullie uit en beloven dat jullie een fijne tijd zullen hebben.

Hartelijke groeten,
Stuurgroep VakantieBijbelClub

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Hervormde Gemeente

Werkendam

www.hervormdegemeentewerkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!