donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Oktoberfeest

Oktoberfeest

03 oktober 2015
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - Op zaterdag 3 oktober start om 20:00 uur een wervelend oktoberfeest bij Partee center Almkreek te Almkerk. Iedereen van 18 jaar en ouder en van een feestje houdt is van harte welkom.

Naast de plaatselijke DJ zal de avond opgeluisterd worden door de Jigger Bigger Band uit Enschede. Deze band bestaat uit 14 enthousiaste leden die van iedere avond een spektakel weten te maken.(www.jiggerbiggerband.nl)

Het eerste Oktoberfest werd in 1810 gehouden ter ere van de bruiloft van prinses Theresia van Saksen-Hildburghausen en kroonprins Lodewijk van Beieren. In de afgelopen (ruim) 200 jaar hebben veel steden/regio's dit jaarlijks terugkerende event omarmd en daarom ook dit jaar in het Land van Heusden en Altena.

Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel. Dit eerste jaar is dit Stichting Leergeld, een stichting welke zich inzet voor kansarme jongeren waarbij sociale uitsluiting dreigt.

Kaarten zijn, zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar online (www.oktoberfeestaltena.nl) of bij Partee Center Almkreek, Hoekje 7B te
Almkerk.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!