donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Altena's Korenfestival

Altena's Korenfestival

03 oktober 2015
Van 13:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - De Stichting Muziektent Almkerk organiseert, in samenwerking met het Verlaat zalencentrum, op zaterdag, 3 oktober a.s. al weer het 5de Altena’s Korenfestival. Om 13.00 uur start het muzikale feest in het Verlaat, waar die middag zeven koren uit deze streek zullen optreden.

Dat zijn: Smartlappenkoor Uit Volle Borsten uit Dussen, Shantykoor De Biesbosch uit Werkendam, Het Vischwijvenkoor uit Woudrichem, De Maasmaten uit Rijswijk, Havenkoor Vissershang uit Hank, Muiterij Kantje Boord uit Dussen en Van Alles Wa uit Andel.

Deze middag zal worden gepresenteerd door Bert van Houwelingen. Het is het eerste lustrum van dit leuke zangfestival, dat inmiddels zijn bestaan heeft bewezen.

Elk koor zal twee keer een optreden van max. twintig minuten verzorgen dat zal bestaan uit zeemans-, shanty- en eigentijdse popliedjes.

De koren zingen non-stop met slechts een korte pauze tussendoor voor de wisseling van de koren. Rond 18.30 uur zal het festival worden afgesloten met een gezamenlijk optreden van alle koren. Er is ook een kraam waar je met enveloppentrekken leuke prijzen kunt winnen. De toegang is de gehele middag gratis!

Locatie: het Verlaat, Verlaat 1, te Almkerk.

Info

Organisator:

Adres:

Altena's Korenfestival

Almkerk

Deel dit bericht met je vrienden!