donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Klassiek concert Wijkestein

Klassiek concert Wijkestein

24 september 2015
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Klassiek concert in Wijkestein

Op donderdag 24septemberis er weer een klassieke concert in restaurant de Waard, locatie Wijkestein. Ditmaal zal “Duo Virtuoso” de vleugel bespelen. Reinier Korver en Mark Brandwijk zullen niet alleen solo maar ook vierhandig  werken ten gehore brengen van o.a. Bach, Grieg, Beethoven, Fauré, Mozart, Dvorak en Rachmaninov.

Reinier (1984) speelt naast piano ook orgel. Tevens staat hij als dirigent voor de gemengd koren “Comt nu met Sangh” te Veen, "Con Amore" te Noordeloos en “SjierHasjiriem” te Werkendam. Ook is hij dirigent van Symfonisch ensemble “Negienot” te Capelle a/d IJssel.
Mark (1994) isook begonnen met orgel.In 2010 is hij pianoles gaan volgen. Nu is hij vaste begeleider bij de volgende koren: Young Ladies Choir “Hadassah”, jongerenkoor “Speranza”, “Het Hollands Jongerenkoor” en “Het Groot Nederlands Jongerenkoor”.
Vanaf medio 2011 maakt hij deel uit van “The Martin Mans Band”. Mark werkte reeds mee aan tientallen cd-opnames en heeft inmiddels al drie solo-cd’s uitgebracht genaamd “Markant”, “Remarkable” en “Mark”.

Medio 2011 vormen Reinier en Mark samen het reeds bekende orgel/pianoduo genaamd "Duo Virtuoso". Samen treden ze regelmatig op tijdens concerten en zangavonden.


Kaarten voor het concert zijn te koop bij de receptie van Wijkestein. Aanvang is om 20.00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Zorgplein Maaswaarden

Wijk en Aalburg

0416-698400

b.noorloos@maaswaarden.nl www.maaswaarden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!