dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Startweekend Hervormde Gemeente

Startweekend Hervormde Gemeente

19 september 2015


WERKENDAM - Zaterdag 19 september is het weer zover: de Startdag van het nieuwe seizoen van de Hervormde Gemeente Werkendam.

We geven graag samen een leuke aftrap hieraan. Of misschien moeten we zeggen: een leuke afslag, want we gaan boeren golfen! Op korte loopafstand van De Bron, waar we eerst beginnen met koffie, thee en iets fris, gaan we op twee locaties ludiek golfen en nog wat andere activiteiten doen. Op een van de twee golflocaties staat ook weer iets te drinken klaar.
De kleinste kinderen gaan gewoon gezellig met de (groot-)ouders mee, de kinderen vanaf groep 3 hebben een eigen programma. De Shine-on jeugd volgt gedeeltelijk het algemene programma, maar van hen worden ook nog wat speciale acties verwacht die dag. We komen weer samen terug in De Bron om te genieten van frietjes en snack (kinderen) en van het buffet, zoals we dat de afgelopen jaren ook gedaan hebben.
Voor de ouderen in onze gemeente, woonachtig in zorgcentrum Goezate of elders, geeft ds. Hendriksen op vrijdagmiddag 18 september in Goezate een powerpointpresentatie van mooie natuuropnamen, ondersteund met muziek en uitleg.

Zondag 20 september is de Startdienst. Het jaarthema is ‘Goede buren’ en de dienst zal dan ook in dit teken staan. Ds. Hendriksen gaat voor, de gemeenteband verleent muzikale medewerking.

We benadrukken nogmaals dat u en jij van harte welkom bent, ook al is het voor één van de onderdelen en niet de gehele middag!

Info

Organisator:

Adres:

Hervormde Gemeente

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!