donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Taptoe Sleeuwijk Jubileumeditie

Taptoe Sleeuwijk Jubileumeditie

19 september 2015
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

SLEEUWIJK - 25e Taptoe Sleeuwijk, de jubileumeditie.

Toporkesten uit binnen- en buitenland hebben het heilige gras van Sleeuwijk al eens betreden en het publiek komt uit heel de regio om dit jaarlijkse evenement te bezoeken. Vanwege haar 25 jarig jubileum heeft de taptoecommissie voor dit jaar drie wereldkampioenen in de mars- en showsector vastgelegd en het belooft hiermee en spetterende avond te worden.

Vanaf 20.00 uur kunt u genieten van Advendo uit Sneek, DVS uit Katwijk, Kunst en Genoegen uit Leiden en niet te missen het eigen Jeugdkorps en Showkorps Wilhelmina uit Sleeuwijk, laatst genoemde treedt zelfs met twee shows op.

Op vrijdag begint een grote groep vrijwilligers met het opbouwen van het taptoeterrein. Op zaterdag wordt een tribune van ongeveer 900 plaatsen neergezet, en wanneer die avond de taptoe is afgelopen, wordt dit alles in één nacht weer afgebroken zodat het park er zondagmorgen weer rustig bij ligt.

Naast de tribuneplaatsen is er altijd nog wel een plekje vrij langs de dranghekken, dus aan plaatsen geen tekort. Dankzij de vele sponsors en de inzet van een grote groep vrijwilligers is de toegang van deze taptoe is geheel gratis. Kortom, dit mag u gewoon niet missen en wij hopen u dan ook te zien, zaterdag 19 september, in het park aan de Notenlaan, Sleeuwijk.

Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebookpagina / website van Showkorps Wilhelmina.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Showkorps Wilhelmina

Sleeuwijk

0651 930 968

secretariaat@showkorps-wilhelmina.nl www.showkorps-wilhelmina.nl
Deel dit bericht met je vrienden!