dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

BKA  Ontbijtsessie

BKA Ontbijtsessie

17 september 2015
Van 07:00 uur tot en met 09:30 uur

REGIO - Ontstressen in de Biesbosch met een heerlijk ontbijt….

Deze bijeenkomst staat geheel in het teken van inspireren, ontspanning en netwerken. Arjan Koopmans gaat ons namelijk bijspijkeren over ‘stressmanagement’. Een nieuwe module d.m.v. een meting van je stressniveau, stressoort en hoe daar mee om te gaan. Zodat je weerbaarder wordt, lekkerder in je vel komt te zitten, je productiever wordt en burn-out voorkomt.

Net als voorgaande jaren, bieden we ook weer het podium aan drie BKA-leden, om 90 seconden in de spotlights te staan en je business onder de aandacht te brengen. De eerste in de reeks is al bekend en is tevens ook onze gastheer; Het Biesboschmuseum. De overige twee sprekers kunnen nog ingevuld worden. Let op: geef je hiervoor snel op; want wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

We hebben inloop om 7:00 uur en starten dan ook kort daarna met het ontbijt, dan krijgen de drie ondernemers de gelegenheid om hun elevator-pitch te houden. Daarna neemt Arjan Koopmans ons mee in een wereld zonder stress, in deze schitterende rustgevende locatie.

Uiteraard is er voor de geïnteresseerde onder ons, de mogelijkheid om een rondleiding door het nieuwe museum te krijgen. Om ongeveer 09.30 uur is de bijeenkomst ten einde. Al met al beloofd het een boeiende, inspirerende bijeenkomst in een stressvrije, prachtige omgeving te worden

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bedrijvenkring Altena | BKA

Werkendam

http://www.bka-altena.nl/agenda/ontbijtsessie.html
Deel dit bericht met je vrienden!