donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Workshops De Linie in beeld

Workshops De Linie in beeld

13 september 2015
Van 13:00 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM – Voor het Liniepadfestival ‘de Linie in beeld’ worden zondag 13 september weer meerdere workshops gegeven langs het Liniepad. Fotograaf Marcel van Balkom uit Hank geeft vanaf 13.00 uur een foto workshop langs het Liniepad en gaat op zoek naar de kunstzinnige linie. Deelname aan de workhop kost tien euro.

De workshops Hollandse Landschappen schilderen in het molenhuisje met Martin Copier zijn inmiddels volgeboekt. Wel is nog plaats in de workshop kleien voor grote en kleine mensen van Ans Kremers in de vogelobservatiepost langs het Liniepad. Lizzy van Pelt geeft een workshop ‘Gedichtenlinie’. De workshops beginnen om 12.30 en 15.00 uur. Inschrijven voor beide workshops kan via www.liniepadfestival.nl, de workshops kosten tien euro, kinderen tot 12 jaar betalen vijf euro.  Het werk van de workshops wordt tentoongesteld tijdens het Liniepadfestival op 26 en 27 september op fort Altena met als thema ‘de Linie in beeld’.

Brabants Landschap heeft aan het Liniepadfestival een fotowedstrijd verbonden. Wie de mooiste foto maakt langs het Liniepad wint een privé excursie van boswachter Bart Portzgen om reeën te spotten in de schemering.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!