dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Jongerendienst 'Verleiding'

Jongerendienst 'Verleiding'

06 september 2015
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

ANDEL - Op zondagochtend 6 september is er weer een jongerendienst in de Vrije Evangelische Gemeente de Koningshof. Het thema van de jongerendienst deze ochtend is: ‘Verleiding, uitdaging of bedreiging?’. De spreker deze ochtend is Jacques Brunt.

Thema
Waar denk je aan bij het woord verleiding? Misschien heeft verleiding voor jou te maken met die tweede reep chocola die je eigenlijk moet laten liggen. Misschien denk je aan het extra uur slaap dat je nodig hebt, maar ja, je favoriete programma komt net op tv. Of is het toch steeds weer de drang om naar die ene site te gaan?

In de “lang-leve-de-lol maatschappij” die tegenwoordig heerst, valt elke vorm van verleiding nog maar nauwelijks op. Niemand heeft ergens last van en een beetje spanning en sensatie horen er nou eenmaal bij. De vraag is echter: gaan we mee in deze beweging? Of blijven we dagelijks scherp? Want iedereen staat bloot aan verleiding. Soms is de verleiding duidelijk zichtbaar maar vaak komt verleiding als een wolf in schaapskleren.

Natuurlijk is God liefde. Hij wil echter dat we elke dag voor Hem kiezen. Wij moeten echter bereid zijn de juiste keuzes te maken. Dit is zeker: de verleiding komt…maar wat doe jij?

Iedereen is van harte welkom op zondag 6 september, aanvang 10:00 uur in VEG De Koningshof, Burgemeester v.d. Schansstraat 50 in Andel. Ook de wat oudere mensen mogen gewoon naar binnen. Het is maar net hoe jong je je voelt! Iedereen is van harte welkom, graag tot dan!

- Jeugdgroep Quest -

Jongerendienst ‘Verleiding’
Uitdaging of bedreiging?
6 september 2015, 10:00 uur,
VEG De Koningshof, Andel

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

VEG De Koningshof

Andel

0183 44 39 13

www.koningshof-andel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!