vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Start to Run

Start to Run

05 september 2015
Van 09:30 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM / GIESSEN: Start op 5 september met de voorjaarscyclus van Start To Run in Giesen en nu ook in Werkendam

Wil jij ook beginnen met hardlopen? Om lekker buiten te zijn en je conditie te verbeteren ? En dan liefst bij jou in de buurt? Maar vind je die eerste stap zo lastig?

Dan is Start to Run iets voor jou!

Vanaf zaterdag 5 september organiseren wij in samenwerking met de Atletiekunie weer zeven Start to Run trainingen. Samen, maar op je eigen niveau, ga je met andere Start to Runners op zeven zaterdagochtenden vanaf 9.30 uur hardlopen. Je traint onder begeleiding van deskundige hardlooptrainers en komt op mooie plekjes bij jou in de omgeving. Na zeven weken ben je in staat minimaal drie kilometer aan één stuk hard te lopen. Ook is er de mogelijkheid om gezamenlijk op dinsdagavond te trainen: aanvang 19.45 uur.

Na afloop van de cyclus bied Altena Road Runners een vervolg cursus aan die streeft erna om in een half jaar 1 uur te kunnen hardlopen. Wij zien je graag zaterdag 5 september bij Sporthal de Jager in Giessen, ingang sportvelden. Of bij Beachsport vereniging Werkendam, Werkina 1d. Onze enthousiaste trainers staan daar voor je klaar.

Voor meer informatie over Start to Run, inschrijven op onze locatie in Giessen en inschrijven kijk op   www.starttorun.nl

Heb je dan nog vragen mail of bel naar: j.herwijnen2@kpnplanet.nl of bel 06-23554785.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Altena Road Runners

Giessen | Altena

0183-303542

info@altenaroadrunners.nl www.Altenarodadrunners.nl
Deel dit bericht met je vrienden!