dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Opening seizoen Dichterspodium

Opening seizoen Dichterspodium

01 september 2015
Van 19:45 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Op dinsdag 1 september start het nieuwe seizoen van het Nederlands Dichters Podium in de bibliotheek aan de Gedempte Haven 17 van Werkendam.

De avond begint om 19.45 uur (inloop met gratis koffie / thee vanaf 19.20 uur) en duurt tot ca. 21.00 uur.

Programma vol afwisseling
•    De ‘Dichter van de Maand’ is Leo van der Laan. Leo was al regelmatig te beluisteren op het open podium en presenteert op 1 september zijn eerste bundel ‘Leven in een sterk verhaal’.  
•    De muzikale invulling van de avond wordt verzorgd door Henk Boogaard uit Apeldoorn. Hij schrijft en zingt vrolijke Nederlandse luisterliederen. Hij begeleidt zichzelf daarbij op de gitaar.

Spontaan zelf voordragen
Voor het Open Podium zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl. of www.nederlandsdichterspodium.nl

Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de RABO-bank, Bibliotheek Altena en de gemeente Werkendam.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Nederlands Dichterspodium

Werkendam | Bieb

0183 – 50 12 74

info@marcelvaandrager.nl www.nederlandsdichterspodium.nl
Deel dit bericht met je vrienden!