donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Heusden en Altena Cup 2.0

Heusden en Altena Cup 2.0

30 augustus 2015
Van 11:00 uur tot en met 15:00 uur

ALMKERK - Alle voorronden voor het Nederlands Kampioenschap FootGolf, dat op 06 september op golfpark Almkreek gehouden wordt, zitten er op. voor de inwoners van Land van Heusden en Altena, Alblasserwaard en de Bommelerwaard organiseert Footgolf Holland nog laatste voorronde.

Er zijn nog tien deelnamebewijzen over en deze worden vergeven op 30 augustus, tijdens een speciaal toernooi voor de inwoners van bovengenoemde regio's.

Iedereen is welkom deze dag: man en vrouw, jong en oud en ervaren en nieuwkomer, als je maar woonachtig bent in een van deze drie regio's.

Aan het begin van de dag zal een korte introductie van de sport gegeven worden door Maurits van Tubergen Lotgering (voorzitter van de FootGolf bond) en Thijs van Rookhuizen en Wilty Schaap (beiden spelend in de internationale top). Op deze manier worden de nieuwkomers bijgepraat over de spelregels en de beste tactieken.

Voor een broodje en wat te drinken zal gezorgd worden.

Vervolgens zal iedereen naar de baan gaan om hier 14 holes te spelen. De spelers met de laagste scores verdienen alsnog een deelnamebewijs voor het NK FootGolf.

Ook in de baan zal gezorgd worden voor een drankje.

De kosten voor deelname inclusief de broodjes en drankjes is €20,00 per persoon.

Tickets

1.00 uur Ontvangst in het clubhuis
Broodje en drankje staan klaar
11.30 uur Speluitleg
12.00 uur Start FootGolf toernooi
14.00 uur Terugkomst in het clubhuis
14.30 uur Prijsuitreiking

Footgolf
FootGolf werd halverwege 2009 geïntroduceerd door Bas Korsten en Michael Jansen, die daarna ook de Nederlandse FootGolf Bond en de International FootGolf Association oprichtten. Eind 2011 hield deze bond op te bestaan, waarna Rens Elbertsen en Maurits van Tubergen Lotgering de nieuwe bond FootGolf Holland oprichtten. Sinds deze tijd heeft de sport zowel nationaal als internationaal een grote groei doorgemaakt. Alleen al in Nederland kan er op 15 golfbanen en bijna 30 andere locaties gespeeld worden.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Footgolf Holland

Almkerk

www.footgolfholland.com
Deel dit bericht met je vrienden!