vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Zomerfeesten Almkerk 2015

Zomerfeesten Almkerk 2015

01 augustus 2015
Van zaterdag 01 augustus 2015 tot en met zaterdag 15 augustus 2015


ALMKERK - Zomerfeesten Almkerk 2015 - 

De periode  is 1 t/m 15 augustus. In de eerste week zal het timmerdorp plaatsvinden (3 t/m 7).
De kermis vindt dit jaar niet tijdens de Zomerfeesten plaats.

Zomerfeestenen Almkerk laat weten: 'Helaas is het voor ons niet meer mogelijk een kermis plaats te laten vinden tijdens ons zomerprogramma. Dit vanwege de afmetingen en de ondergrond van het veld. Deze zijn niet berekend op de grote zware voertuigen van de kermis.'

In het programma onder meer

- 1-8: De Lus van Almkerk met de Rabobank Dikke Banden Race. Tijdens de Lus is er een ronde voor de Recreanten en Sportklasse + Amateurs + Junioren. Na deze wielerronden zullen de klassen 50 CC & 70 CC twee series rijden in de Puch Race. Er is dit jaar ook weer een ronde voor de ludieke klasse.

- 3-8: Bubble voetbal - Door de opblaaspakken wordt het vertrouwde voetbal een grappig spel om aan mee te doen

- 4-8: Strijd tegen de wind: In de 90 minuten tijd die de koppels hebben, moeten ze allerlei spannende spellen uitvoeren en grappige vragen beantwoorden om zoveel mogelijk seconden bij elkaar te verzamelen.

- 5-8: Spelletjesavond: puzzelritten per auto en epr fiets - bingo en gezellige spelleltjes

- 6-8 Kindershowavond: Tijdens de kindershowavond zullen de kinderen van Almkerk als ware popsterren op het podium verschijnen. Ze proberen de vakkundige jury te overtuigen van hun kwaliteiten.

- 7-8: Q-Music The party: De dj’s van Q-music zullen het feest los laten barsten in de tent, en zorgen voor weer een sfeervolle avond met een spetterende show. En voor alle fans van Het Foute Uur zal weer een uur lang de foutste hits worden gedraaid.

- 8-8: Autovoetbal: De benodigdheden voor een middag vol spanning, sensatie, en brandend rubber: tientallen auto’s, ruim 100 strobalen en een ruim 300 kilogram wegende rood-wit geblokte bal van meer dan een meter hoog. Bij het veld naast Iveco Schouten, aan de Waardhuizenseweg. Het veld zal open gaan om 12:00 uur, waarna om 12:30 uur het eerste ‘fluitsignaal’ klinkt!

- 8-8-: The Dirty Daddies: Vanavond zal deze spectaculaire coverband de tent op zijn grondvesten doen schudden met een aaneenschakeling van hits.

- 9-8: Tentdienst. Deze zondag nodigen de tentdienst commissie en werkgroep PLONS u van harte uit om de tentdienst bij te wonen. Het thema is ‘God zoekt jou‘ met als spreker Arie van Es (Hardinxveld-Giessendam), onder begeleiding van gospelkoor SHARE uit Ridderkerk.

- 10-8: Drive in Bioscoop: Al jaren net zoals Sandy & Danny uit Grease willen genieten van een film vanuit je eigen auto? Maandag 10 augustus is je kans!

- 12-8: "The Challenge of Almkerk" staat in het teken om harder, beter, sneller en sterker te zijn dan de tegenstanders

- 13-8: Met een nieuwe bassist, een nieuw album, en een nieuwe tourmanager (de oude bassist) komt de WC Experience dit jaar weer dialectvolle teksten de tent in blazen.

- 14-8: Deze DJ avond zal weer knallen als nooit van tevoren. Niemand minder dan Dirtcaps, Sandro Silva en MC Mitch Crown zijn in de tent aanwezig om jou de perfecte avond te laten beleven.

- 15-8: Jaarmarkt: Met wat zon erbij belooft de jaarmarkt dit jaar weer een succes te worden.

- 15-8: Het Foute Feest met Roy Donders en de Snollebollekes in een glitterpaleis. Deze avond staat dan ook volledig in het teken van pailletjes, foute outfits en vooral veel foute muziek.

- 15-8: Do it Yourself: PLONS in een nieuw en verfris send jasje, de inspiratiebron voor deze dag! 'Deze middag willen wij laten zien wat Almkerk en omstreken te bieden heeft aan initiatieven waarbij mensen zelf aan de slag gaan. Want door gebruik te maken van kleine creatieve kwaliteiten Kun je heel veel bereiken.'

Kortom, genoeg te beleven tijdens de Almkerkse Zomerfeesten...

Feesttent
Dirk van Clevestraat 2
4286 BT Almkerk

Correspondentieadres:
Zomerfeesten Almkerk
Postbus 12
4286 ZG Almkerk

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Werkgroep PLONS | SJWA De Soos

Almkerk

info@zomerfeestenalmkerk.nl www.zomerfeestenalmkerk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!