donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Discussieavond met Cees Veerman

Discussieavond met Cees Veerman

24 juni 2015
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

AALBURG/ ALTENA - Op weg naar één Altena? CDA bijeenkomst met gastspreker Prof. Dr. C. Veerman
                                                                      
Onlangs heeft oud-minister Cees Veerman zijn rapport over de bestuurlijke toekomst van de gemeenten Aalburg , Werkendam en Woudrichem afgerond en aan het provinciaal bestuur aangeboden.  In niet mis te verstane bewoordingen wordt hierin de stip op de horizon gezet: één Altena gemeente per 1 januari 2019.

Wordt dit het begin van een nieuwe discussie over nut en noodzaak van de vorming van één gemeente?  Of zijn de bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties de discussie al voorbij en willen zij bestuurders die voortvarend en met elan gaan werken aan de gezamenlijke uitdaging van één  gemeentelijk bestuur voor Altena?

Op 24 juni organiseren de drie CDA afdelingen in het Land van Heusden en Altena een bijeenkomst voor leden en belangstellenden om hierover met elkaar en met de heer Veerman in gesprek te gaan. Dit aan de hand van vier belangrijke thema’s voor de toekomst van deze mooie regio. De bijeenkomst wordt gehouden in d’Alburcht , Perzikstraat 14a te Wijk en Aalburg en begint om 20.15 uur.
Voor deze bijeenkomst is  een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Belangstellenden die hierover met de heer Veerman en elkaar in discussie willen gaan, kunnen zich hiervoor aanmelden via deze link.

De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst geaccepteerd en vol is vol.
 

Info

Organisator:

Adres:

CDA Werkendam | Aalburg | Woudrichem

Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!