vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Familiedag Focus op God

Familiedag Focus op God

14 juni 2015
Van 11:30 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - Focus op God Familiedag

Iedereen is van harte uitgenodigd op de Focus op God Familiedag op zondagmiddag 14 juni na de dienst. Zo kunnen we als Focus familie net voor de vakantieperiode elkaar ontmoeten voor een gezellig samenzijn in een ontspannen sfeer, met eten, drinken, spellen en muziek.
 
Zet deze geweldig leuke middag dus vast in je agenda! De middag zal ongeveer tot 17.30 uur duren. Voor deze middag zijn we welkom in Dussen (Dussendijk 23) in een mooie tuin met ruimte, waarbij er die middag leuke activiteiten voor zowel kinderen als de volwassenen worden georganiseerd. Maar dat is niet alles.
 
BBQ & Happy Meal
Op deze dag zal er tevens vanuit de gemeente een BBQ worden verzorgd. Daarbij lijkt het ons leuk als mensen zelf salades willen maken of andere lekkernijen voor de BBQ willen meenemen. Tevens zouden we het op prijs stellen als ieder gezin een pak of fles drinken meeneemt.
 
Vind je het leuk om iets lekkers mee te nemen? Heeft vegetarisch eten voorkeur boven vlees/kip? En weet je al zeker dat je komt? Meld je dan even aan bij Henry Fiege en geef deze punten ook even door (henry.fiege@gmail.com of 06-53 63 09 82).

We zien je ontzettend graag op de Familiedag!

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!