dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Een geluksvogel op Kasteel Dussen

Een geluksvogel op Kasteel Dussen

07 juni 2015
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

DUSSEN - Een geluksvogel op Kasteel Dussen - Zondag 7 juni a.s. om 13.30 uur speelt poppenspeelster Irene Laros de voorstelling "De Geluksvogel" op Kasteel Dussen.

“Spring in het vliegtuig en zoek samen met Felix naar zijn Geluksvogel en wat zonlicht”

Irene Laros, afgestudeerd aan de Kunstacademie en met veel ervaring in het poppentheater, maakt de meest prachtige en unieke kindervoorstellingen met draadpoppen. Deze voorstellingen speelt ze in haar eigen theater in Breda, maar ook op locatie. Op zondag 7 juni 2015 komt Irene met haar poppen naar Kasteel Dussen waar zij de voorstelling “De Geluksvogel” speelt. Irene speelt in een zwarte kast, waarin zij met haar draadpoppen en een prachtig gebruik van licht en geluid, een nieuwe wereld schept waar kinderen vanaf het eerste moment in mee worden genomen. De verhaallijn ligt vast, maar niet de precieze invulling waardoor er gemakkelijk ingespeeld kan worden op reacties vanuit het publiek.

“De Geluksvogel” is een sterk visueel verhaal over een zoektocht naar warmte en geluk. De vertelstijl is grappig en eenvoudig en er wordt gebruik gemaakt wordt van prachtige poppen, originele vondsten en verrassende wendingen.

De voorstelling begint om 13.30 uur, duurt ca. 40 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Kasteel Dussen

Dussen

06-22150247

info@kasteel-dussen.nl www.kasteel-dussen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!