vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Nacht van Gebed

Nacht van Gebed

05 juni 2015
Van 20:00 uur tot en met 23:30 uur

ANDEL - Nacht van Gebed 5 juni: Wees wakker!

Ook dit jaar word er weer de nacht van gebed in Hervormde gemeente samen met de Gerefomeerde kerk en de Evangelische gemeente.

Hoe laat: 20:00 tot 23:30.
Waar:     Hervormd Centrum de Ark.

Wat gebeurt er tijdens de Nacht van Gebed?
Tijdens de Nacht van Gebed worden er filmfragmenten getoond over vervolgde christenen of over een land waar christenen worden vervolgd. Daarna kunt u aan de hand van de gebedspunten voor die persoon of dat land bidden. Er zijn verschillende gebedsrondes.

Waarom een Nacht van Gebed?
Voor ons is gebed de sleutel om een verschil te maken. In ons leven en in het leven van vervolgde christenen. Want de Here God verleent kracht aan het gebed van Zijn kinderen. Vervolgde christenen weten dit. “Bid voor ons” is dan ook vaak het eerste dat ze aan ons vragen als wij hen opzoeken. Zij hebben dit gebed hard nodig. Ook bij hen slaat immers angst en vertwijfeling toe. Dagelijks worstelen velen van hen met verdriet, woede en uitzichtloosheid. Maar in hun nood kunnen ze niet anders dan zich tot Hem wenden die alle macht heeft. Zij vragen ons om naast hen te komen staan in gebed, om samen God te aanbidden en te vragen om een keer in hun situatie.

Deel dit bericht met je vrienden!