vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Filmmiddag St. Paraplu

Filmmiddag St. Paraplu

03 juni 2015
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Film ‘Wiplala’ bij St. Paraplu.

Op woensdag 3 juni 2015 organiseert stichting Paraplu weer een kinderfilmmiddag. Ook deze keer is er een actuele film te zien in BuBeClu (voorheen EFS) te Wijk en Aalburg. De vrijwilligers van de Paraplu draaien vanaf 14.00 uur de film ‘Wiplala’ op groot beeldscherm voor kids vanaf 6 tot ongeveer 14 jaar. De film is Nederlands gesproken, dus ook voor de kleinere kids goed te volgen.

Annie M.G. Schmidts Wiplala is een vrolijke avonturenfilm voor de hele familie over een 10 cm groot mannetje uit een land waar iedereen kan toveren, al noemen ze het daar tinkelen. Wiplala kan niet zo goed tinkelen. Daarom besluit hij het land te verlaten.
Kruipend door een hele lange gang belandt hij in de keukenkast van de familie Blom. Meneer Blom heeft weinig tijd en aandacht voor zijn twee kinderen, de verlegen Johannes en de zelfstandige Nella Della. Als Johannes per toeval Wiplala achter een pot pindakaas vindt, is hij blij iets voor zichzelf te hebben, maar het lukt hem niet lang zijn vondst voor de anderen verborgen te houden.
Nella Della vindt het kleine mannetje wel interessant en spannend, maar meneer Blom gelooft helemaal niet in tinkelende kleine mannetjes. Totdat Wiplala per ongeluk de hele familie klein tinkelt. Als hij niet in staat blijkt te zijn ze weer groot te maken, begint een spannend avontuur van hele kleine mensen in een hele grote wereld.

Wil je weten hoe dit leuke, spannende verhaal afloopt, kom dan a.s. woensdag naar BuBeClu.
De entree bedraagt € 2,- maar ben je lid van Stichting Paraplu Aalburg, dan betaal je slechts € 1,-.

BuBeClu (voorheen EFS) is te vinden aan Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg.

De film is om ongeveer 15.45 uur afgelopen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting Paraplu Aalburg

Wijk en Aalburg

(0416) 352809

dagkamp@kpnplanet.nl www.facebook.com/StichtingParapluAalburg
Deel dit bericht met je vrienden!