donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

45e Festivalweekend

45e Festivalweekend

14 mei 2015
Van donderdag 14 mei 2015 tot en met zaterdag 16 mei 2015


WOUDRICHEM - 45e Festival Weekend Woudrichem
 
stichting festival comité woudrichem
 
Dit jaar presenteren wij u alweer het 45e Festival Weekend, hetwelk zal plaatsvinden van donderdag 14 mei tot en met zaterdag 16 mei. Een bezoek aan het Woerkums kampioenschap vis bakken, maar zeker ook de jaarmarkt & kinderrommelmarkt, willen wij u van harte aanbevelen.
 
Het Festival Weekend is het gezelligste weekend van het jaar in de vesting Woudrichem.
 
De inschrijving voor de 45e jaarmarkt op 16 mei 2015 is geopend. Als vaste deelnemer ontvangt u binnen enkele dagen de informatie in de bus. Wenst u ook deel te nemen aan de jaarmarkt kunt u zich eenvoudig aanmelden via het inschrijfformulier op de site van SFC Woudrichem.
De jaarmarkt is een van de bekendste en gezelligste markten uit de regio. Op uw gemak slentert u tussen  de vele fraaie monumentale panden binnen de oude vesting over de ruim 110 kramen & stands tellende jaarmarkt.

Tijdens de jaarmarkt zijn er weer allerlei mogelijkheden om op één van de aanwezige terrasjes te genieten van een lekker drankje en hapje. Het nodige entertainment mag uiteraard niet ontbreken. Wanneer u zich als deelnemer inschrijft ontvangt u eind januari een reactie op uw inschrijving.
 
Stichting Festival Comité Woudrichem
Schepen 4
4285 TK Woudrichem

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Stichting Festival Comité Woudrichem

Woudrichem

www.festivalweekendwoudrichem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!