donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Voetbal clincic Kozakken Boys

Voetbal clincic Kozakken Boys

11 mei 2015
Van 18:15 uur tot en met 00:00 uur

WERKEDNAM - De A-selectie van Kozakken Boys verzorgt een voetbalclinic. Alle kinderen van 5 t/m 12 jaar zijn van harte welkom op deze avond.

Kom geheel vrijblijvend trainen en laat zien wat je kunt aan o.a. Gweron Stout, Toby Mulder, Berry Powel, Danny Buijs, Sjoerd van der Waal, Yoann de Boer en alle andere spelers van de A-selectie.
 
Dus ben je nieuwsgierig, kom dan kennismaken met het voetbalspel en de huidige jeugdspelers op deze open training / clinic. Er zijn geen kosten aan verbonden en vooraf opgeven is niet nodig. Mocht je het leuk vinden dan kun je gelijk lid worden, zodat wij je voor volgend seizoen al kunnen indelen in een competitie team.

Iedereen wordt verzocht om in sportkleding en met voetbal- of sportschoenen aan om 18.15 uur aanwezig te zijn op de hoofdtribune, zodat we om 18.30 uur kunnen starten. Het zal tot ongeveer 20.00 uur duren en na afloop is er natuurlijk voor iedereen een glaasje drinken en iets lekkers.

We gaan er een gezellige en sportieve avond van maken dus zegt het voort en nodig zo veel mogelijk voetballiefhebbers uit voor deze avond !!

 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

vv Kozakken Boys

Werkendam

www.kozakkenboys.nl
Deel dit bericht met je vrienden!