dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Toppers van Altena

Toppers van Altena

09 mei 2015
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

GIESSEN - Toppers van Altena een avond vol muziekstijlen

Wanneer u binnenkomt wordt u verwelkomd met het optreden van de Maasmaten, na de openingsacts zal in het eerste gedeelte een door Andels Fanfare Corps een semi-klassieke muziekavond beginnen.
Zij zullen samen en afwisselend met regionale artiesten uit Altena, o.a. Vastgoed, Ankie van Noorloos, Sybille van Gammeren, Gertjan van Brouwershaven, Wilma van Wijk en Hanny Oskam optreden.
De Verenigde Zangers uit Werkendam zullen dit eerste gedeelte compleet maken waarin verschillende muziekstijlen zullen samensmelten, van klassiek naar modern. De presentatie is in handen van de JaJa's (Jan van Straten en Jan de Joode).

In het tweede gedeelte neemt Johnny Gold de presentatie over met een spetterend optreden, gevolgd door o.a. Bart van der Stelt. De organisatie is nog met een aantal artiesten in onderhandeling, maar wat zeker is, is dat de avond wordt afgesloten door top DJ’s Marvega en Parla et Pardoux die internationale bekendheid genieten!

Het professionele optreden van regionale artiesten in combinatie met Andels Fanfare Corps maakt dat Toppers van Altena een muzikale belevenis wordt voor jong én oud!

Goed doel
We feesten met zijn allen voor een goed doel. We dragen The Hunger Project van Jan van Andel een warm hart toe. Een gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan Jan zijn project. Wil je meer weten over The Hunger Project? Neem dan eens een kijkje op de Facebookpagina van Jan. Ok kijk op Woudrichem.net

Meer informatie en kaarten reserveren
De kaarten voor de Toppers van Altena kosten 15 euro per stuk. De zaal gaat vanaf 20.00 uur open.
Wil je meer informatie of kaarten reserveren voor de Toppers van Altena? Stuur dan een mail of bel ons.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Sportcomplex De Jager

Giessen

0183-203004

info@sportcomplexdejager.nl.
Deel dit bericht met je vrienden!