vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Levend Museum

Levend Museum

25 april 2015
Van 11:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - Ook dit jaar start ons museumseizoen met Het Levend Museum. Allerlei activiteiten in en om ons museum zullen er weer voor zorgen dat een bezoekje meer dan waard is. Activiteiten die hun waarde al meer dan bewezen hebben, zoals het visbakken, netten breien, zeil maken enzovoorts zijn ook dit jaar weer te vinden.

Vanaf 13:00 uur: Het idee van Dirk Vink om een wedstrijd werpzakwerpen te organiseren, viel zo in goede aarde dat we voor dit jaar hebben besloten daar het Nederlands Kampioenschap Werpzak-werpen van te maken.

Op internet is over zo’n kampioenschap niets te vinden, dus we zijn er vanuit gegaan dat het nog niet bestaat. Mocht je zo’n werpzak ooit vastgehouden hebben of misschien alleen maar gezien, kun je natuurlijk toch een kansje komen wagen om in jouw categorie Nederlands kampioen te worden.

Er wordt gestreden in vier categorieën, nl. heren en dames senioren en heren en dames junioren (van 12 tot 18 jaar). In iedere categorie zijn een 1ste, 2de en 3de prijs. En ook is er een wisseltrofee voor degene die van alle categorieën het verste heeft geworpen.

Voor het inschrijfformulier en het regelement kun je terecht op de site van het Visserijmuseum.

Je kunt je inschrijven tot een kwartier voordat de wedstrijden beginnen.

Visserij- en Cultuurhistorisch Museum Woudrichem
Kerkstraat 41
Woudrichem

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!