woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Thuis bij Kruis en Mol

Thuis bij Kruis en Mol

19 april 2015
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

DUSSEN - Op zondag 19 april 2015 wordt het weer een dolle boel op Kasteel Dussen met een spetterend optreden van Meneer Kruis en Meneer Mol in “Thuis bij Kruis en Mol”.

In deze splinternieuwe voorstelling doen Meneer Kruis en meneer Mol hun deuren open om hun huis te laten zien. Hoor je ’t niet, hoor je ’t wel, ja ik hoor de voordeurbel…. Beng beng opgepast, wij slaan met de afwaskwast, want in de keuken moet iedereen meehelpen. We mogen zelfs in de badkamer kijken! En wat zijn die huisdieren toch schattig.

We maken kennis met dikke tante Kee, die telt voor twee, de verse broodjes worden gebracht door neef Bennie Bakker. En opa en oma trakteren op ijs. Alleen jammer dat buurman Harrie altijd zoveel herrie maakt…..

Kinderen komen op speelse wijze in aanraking met diverse muziekstijlen, ze kunnen meedoen, meezingen, dansen, ritme-instrumenten bespelen of gewoon ademloos kijken en genieten. Deze werkvorm, muzikaal, speels, theatraal en leerzaam is al jaren het handelsmerk van Meneer Kruis en Meneer Mol. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 - 8 jaar.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Kasteel Dussen

Dussen

06-22150247

info@kasteel-dussen.nl www.kasteel-dussen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!