zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Friendship weekend

Friendship weekend

03 april 2015
Van vrijdag 03 april 2015 tot en met maandag 06 april 2015
Van 17:00 uur tot en met 00:00 uur

SLEEUWIJK / GORCUM - Tijdens het paasweekend (vrijdag 3 t/m maandag 6 april) meert de Friendship, het schip van de interkerkelijke stichting Tienerfriends, weer af in Gorinchem. Tijdens het weekend verblijft een groep jongeren op aan boord van het bekende schip en organiseren diverse activiteiten zoals een verschillende workshops en een Praisedienst.

Zaterdagavond 4 april is er om 17.00 uur een maaltijd voor jeugdleiders. Het doel van deze activiteit is om jeugdleiders vanuit diverse kerken met elkaar in contact te brengen.

Opgeven kan via: info@tienerfriends.nl.

Om 20.00 uur zijn er een workshop bootcamp, een gezellige sport en groepsactiviteit op en rond de Friendship. Daarnaast is er een workshop High-Tea bij deze workshops gaan de deelnemers aan de slag om een lekker High Tea voor te bereiden en dat met elkaar (en andere bezoekers) op te eten!

Opgeven voor de workshops kan via: www.friendshipworkshops.nl

Op Eerste Paasdag (zondag) is er om 21.00 uur (na afloop van de Paasjubel in de Oosterbliek) de jaarlijkse PaasPraise! Optreden zal de band LOFT WORSHIP. Wij nodigen jong en oud uit om het Paasfeest mee te vieren!
Op maandag tweede Paasdag is het schip tot ca. 15.00 uur geopend. Iedereen is van harte welkom om gezellig langs te komen.

De organisatie van dit weekend bestaat uit een groep jongeren in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar vanuit diverse kerken en plaatsen. Wanneer het jou leuk lijkt om mee te doen of om langs te komen: welkom!

Het schip ligt bij de Merwedesluis (aan het begin van de binnenstad, kruising Korte brug-Westwagenstraat).

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting Tienerfriends

Sleeuwijk

06-53374480

info@tienerfriends.nl www.tienerfriends.nl
Deel dit bericht met je vrienden!