vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Filmmiddag St. Paraplu

Filmmiddag St. Paraplu

01 april 2015
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG – Stichting Paraplu houdt weer een kinderfilmmiddag.

Ook deze keer is er een actuele film te zien in participatiehuis BuBeClu te Wijk en Aalburg.

De vrijwilligers van de Paraplu draaien vanaf 14.00 uur de film ‘Mees Kees op de planken’

Na het succesvolle Mees Kees en Mees Kees op Kamp keert de leukste stagiair van Nederland terug met een derde deel. In Mees Kees op de Planken gaat de klas van Mees Kees (Willem Voogd) een toneelstuk maken. De klas heeft er helemaal zin in, tot ze ontdekken dat directrice Dreus (Sanne Wallis de Vries) een saai middeleeuws stuk heeft uitgekozen. Dan bedenkt Mees Kees iets totaal anders, iets dat er toch een beetje op lijkt… Hij komt met een echte Mees Kees oplossing. Maar wanneer de oude juf terugkomt en Dreus er achter komt dat Mees Kees alles op z’n kop heeft gezet, moet Mees Kees naar de kleuters en lijkt alles mis te gaan voor Tobias, Sep en de rest van de klas

Wil je weten hoe dit leuke, spannende verhaal afloopt, kom dan a.s. woensdag naar EFS. De entree bedraagt € 2,- maar ben je lid van Stichting Paraplu Aalburg, dan betaal je slechts € 1,-.

Participatiehuis Aalburg is te vinden aan Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg. De film is om ongeveer 15.45 uur afgelopen.

BuBeClu -> dit is de nieuwe naam van de EFS. Het staat voor BUrgers, BEdrijven, CLUbs. De BuBeClu is mooi verbouwd, dus kom gezellig kijken!

Info

Organisator:

Adres:

Participatiehuis BuBeClu

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!