dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Openingstoernooi TV De Hei

Openingstoernooi TV De Hei

28 maart 2015


NIEUWENDIJK - Openingstoernooi en Competitietraining op zaterdag 28 maart

De voorjaarscompetitie van 2015 gaat alweer bijna van start. Hopelijk zullen we ook dit seizoen weer veel sportieve en gezellige momenten met elkaar beleven.
Om alvast in de stemming te komen, organiseren we een Openingstoernooi op zaterdag 28 maart. Voor alle leden geldt dat je lekker kan komen tennissen vanaf 13.00 uur.
Aan de competitieteams worden de mappen en tennisba llen uitgereikt en we zullen nog wat informatie delen. Vanuit tennisschool Tom Kreemers wordt jullie de mogelijkheid geboden om een competitietraining te volgen met je hele team. Lijkt het je leuk en leerzaam
om in de aanloop naar de voorjaarscompetitie met je (gehele) team nog eens een keer pittig te trainen? Dan is de competitietraining een goed idee!
De (gratis) competitietraining bestaat uit een tennistraining van 60 minuten voor het gehele team, gericht op het dubbelspel , waarbij de focus ligt op de tactiek en alles wat daarbij komt kijken. Naast dat de lessen erg leerzaam zijn is het ook een mooie gelegenheid om te werken aan de teambuilding en het samenwerken.
Lijkt het jullie wat en zien jullie dit als een leuke en leerzame manier om goed voorbereid de competitie in te gaan? Stuur een mail naar info@tstk.nl met hoeveel personen je komt en de contactgegevens van de contactpersoon van het team. Opgeven kan tot 20 maart.

Tot op de tennisbaan!

Sportieve groet,
De BAC

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

TV De Hei

Nieuwendijk

0183 - 403001

info [a] tvdehei [punt] nl www.tvdehei.nl
Deel dit bericht met je vrienden!