woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Open dag Vestingdriehoek

Open dag Vestingdriehoek

27 maart 2015
Van 09:00 uur tot en met 00:00 uur

REGIO - Op vrijdag 27 maart organiseert de Vestingdriehoek een Open Dag voor relaties. Touroperators, evenementenbureaus, grote bedrijven in de regio, vrijwilligers en raadsleden zijn uitgenodigd om kennis te maken met alles wat de Vestingdriehoek te bieden heeft. De belangstelling is groot: ruim 150 gasten hebben zich aangemeld en komen aanstaande vrijdag een kijkje nemen.

De Vestingdriehoek is een toeristisch samenwerkingsverband tussen Gorinchem, Woudrichem, Slot Loevestein en Fort Vuren met als verbindende factor de veerdienst die bezoekers van de ene naar de andere locatie vervoert.

Wethouder Faro van de gemeente Gorinchem en tevens voorzitter van Stichting Vestingdriehoek heet op 27 maart de gasten van harte welkom. Er is zowel een middag- als een avondprogramma waarbij gidsen de deelnemers begeleiden naar diverse restaurants voor een hapje en een drankje. Onderweg worden anekdotes verteld over het rijke verleden van o.a. vissers, ridders, gevangen en soldaten. Van Gorinchem wordt iedereen met Riveer naar Woudrichem gebracht waar de spijswandeling voortgezet. Via Fort Vuren en Slot Loevestein, waar het dessert wordt geserveerd, voert de reis weer terug naar Gorinchem. Een prachtige tocht door een oer-Hollands rivierenlandschap!

De Open Dag is een van de activiteiten die door de Vestingdriehoek wordt ondernomen om meer bekendheid te krijgen en toeristen langer vast te houden in het gebied. Op 28 en 29 maart is de Vestingdriehoek onderdeel van het RTL programma ‘Het land van…’. In mei vinden jaarlijks de Vestingdriehoekdagen plaats.

Kijk voor meer informatie over de Vestingdriehoek op www.vestingdriehoek.nl.
 

Deel dit bericht met je vrienden!