donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Jeugddienst 'Zwaar op de maag'

Jeugddienst 'Zwaar op de maag'

15 maart 2015
Van 10:00 uur tot en met 11:30 uur

ANDEL - Op zondagochtend 15 maart is er weer een jongerendienst in de Vrije Evangelische Gemeente de Koningshof. Het thema van de jongerendienst deze ochtend is: ‘Zwaar op de maag’.
 
Inleiding:
Dat God in het Oude Testament sprak tot de profeten is algemeen bekend. Maar spreekt God tegenwoordig nog tot ons? Jazeker! God spreekt nog steeds. God spreekt tot u, jou en mij. En soms vraagt God dingen van ons.
 
Wij zijn echter mensen waarbij een klusje zoals de afwas doen voor iemand anders al zwaar op de maag ligt. Hoe reageren wij op Gods opdrachten? Vallen die wel eens “zwaar op de maag”?
 
Corné Platschorre zal via het verhaal van Jona ons een spiegel voorhouden. Wat doe ik met m’n leven? Heeft God me ergens voor nodig? Ben ik op de vlucht? Zit ik in de vis? Ben ik lekker op weg? Wacht ik alles maar een beetje af? Wat je ook aan het doen bent… het blijkt dat je invloed hebt op je omgeving! En dat God invloed wil in jouw leven.
 
Iedereen is van harte welkom op zondag 15 maart, aanvang 10:00 uur in VEG De Koningshof, Burgemeester v.d. Schansstraat 50 in Andel.
Ook de wat oudere mensen mogen gewoon naar binnen. Het is maar net hoe jong je je voelt! Iedereen is van harte welkom, graag tot dan!
 
- Jeugdgroep Quest -

 

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

VEG De Koningshof

Andel

0183 44 39 13

www.koningshof-andel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!