donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

BenefietSconcert Open Doors

BenefietSconcert Open Doors

13 maart 2015
Van 20:00 uur tot en met 23:30 uur

WIJK EN AALBURG - BenefietSconcert voor Open Doors met Christian Verwoerd, M-Jock, Wouter Seinen & band en Light & Fire.

Dat is de toch wel bijzondere line-up van een benefietconcert voor een bijzonder doel.

Marco van Rijswijk verzint echt allerlei manieren om € 10.000 bij elkaar te sprokkelen voor stichting Open Doors. De actie is bedoeld om christenen in het Midden-Oosten te ondersteunen. Zij hebben, zeker op dit moment, zwaar te lijden onder allerlei terreur.

Marco heeft het zichzelf echter niet makkelijk gemaakt: als ‘tegenprestatie’ gaat hij in juni 120 kilometer mountainbiken in Israël, het relatief veilige hart van het Midden-Oosten. Deze sportieve actie, ook wel Muskathlon genoemd, is opgezet door De 4e Musketier.
Naast de bands, die met hun optredens Marco’s actie sponsoren, heeft Vos Tweewielers uit Wijk en Aalburg een steentje bijgedragen, door een gloednieuwe mountainbike ter beschikking te stellen.

De vier acts werken belangeloos mee aan het benefiet(s)concert. Liedjesschrijver, zanger en muzikant Christian Verwoerd zal met band optreden. Wouter Seinen speelt met zijn band Nederlandstalige liedjes. De specialiteit van Marcel Roskam, alias M-Jock, is reggae en hiphop. Hij treedt op met band. Ook Light & Fire, bekend in onze regio werkt aan deze avond mee. Wim Hoddenbagh, directeur van De 4e Musketier Nederland, zal kort wat vertellen over deze mannenbeweging, die met de Muskathlon ‘golven van gerechtigheid’ wil verspreiden over de wereld.

Het concert is op vrijdag 13 maart in de Hervormde kerk van Aalburg (Oude Kerkstraat 19a) en begint om 20.00 uur.
Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de kerk voor het relatief lage bedrag van € 7,50.
Op de avond zal er ook een collecte worden gehouden.

Meer informatie: /www.muskathlon.nl/deelnemers/476/marco-van-rijswijk

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Hervormd Aalburg

Wijk en Aalburg | Oude Kerkstraat 19A

697789

www.hervormdaalburg.nl
Deel dit bericht met je vrienden!