donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Fotografie met andere ogen

Fotografie met andere ogen

03 maart 2015
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

GENDEREN - Fotografie "met andere ogen"

Deze dinsdag is er gelijk met de eerste Kwastenfabriek het eerste Open Atelier voor de inwoners van Genderen in de nieuwe Talentenfabriek / het Genderense Dorpshuis.

Petra Bouman uit Genderen laat weten:

'Het is best lastig om technisch in te gaan op deze hobby omdat er veel verschillende mensen zullen zijn met net zoveel verschillende fotocamera's. De een fotografeert al aardig met een spiegelreflex de ander gebruikt altijd zijn telefoon.
Daarom geen technisch gebeuren dinsdag maar ik ga samen met jullie bekijken hoe je gewone kiekjes spannender kan maken of een verhaal kan laten vertellen en dat allemaal door gewoon te kijken! Dit gaan we dan ook doen en ik wil jullie vragen een voorwerp mee te nemen. Een fototoestel is niet nodig, mag wel als je de foto's wilt bewaren om terug te kijken wat we hebben gedaan.

Verder gaan we kijken naar wat licht doet voor je foto's! En natuurlijk maken we ook tijd om vragen te beantwoorden en met elkaar te praten over foto's, heb je mislukte foto's en wil je weten wat er mis gaat en hoe het beter kan, neem ze gerust mee!

Hierbij alvast een foto met een voorbeeld wat je kan verwachten (wie weet wat het is? voor degene die hem nog niet kennen ;-)) en ik hoop jullie a.s. dinsdag om 20.00 uur te zien in het dorpshuis!'

 

Info

Organisator:

Adres:

De Talentenfabriek

Genderen

Deel dit bericht met je vrienden!