vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Nederlands Dichters Podium

Nederlands Dichters Podium

03 maart 2015
Van 19:45 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Burgemeester Haasjes bij dichterspodium Werkendam

Tijdens het komende dichterspodium in de Bibliotheek van Werkendam aan de Gedempte Haven 17 zal Burgemeester Haasjes het eerste exemplaar van de nieuwe dichtbundel van dorpsdichter Marcel Vaandrager in ontvangst nemen.

De bibliotheek is vanaf 19.15 uur open.
Toegang, koffie en thee zijn zoals altijd gratis.

Nieuwe bundel
Veel wil de dorpsdichter nog niet kwijt over zijn bundel, dat moet nog even een verrassing blijven. Het is in elk geval een bundel met harde kaft, een leeslint en een opvallende titel. ‘En de lezer wordt bij elk gedicht meegenomen in de denksfeer van de dichter’, vertelt Marcel. De bundel zal in de pauze en na afloop te koop zijn en kan desgewenst gesigneerd worden. Een deel van de opbrengst gaat naar het Nationaal Fonds tegen Kanker (NFtK).

Muziek
De avond begint dit keer met muziek van ‘Nancy en Raoul.’ een singer-songwriters duo. Met gitaar en tweestemmige zang treden ze regelmatig in de regio op. Tijdens het podium zullen ze twee keer een aantal nummers spelen.
 
Spontaan zelf voordragen?
Voor het Open Podium zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Nederlands Dichterspodium

Werkendam | Bieb

0183 – 50 12 74

info@marcelvaandrager.nl www.nederlandsdichterspodium.nl
Deel dit bericht met je vrienden!