donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Rondkomen met inkomen

Rondkomen met inkomen

24 februari 2015
Van dinsdag 24 februari 2015 tot en met dinsdag 31 maart 2015


 NIEUWENDIJK - TREMA Welzijn - Gratis budgetcursus ‘Rondkomen met Inkomen’

De termen crisis en bezuinigingen zullen u in deze tijd vast niet onbekend zijn. In de media is dit het gesprek van de dag. Mogelijk merkt u zelf het effect van deze crisis en bezuinigingen en heeft dat ook gevolgen voor uw eigen financiële situatie.

In deze cursus leert u hoe u een overzicht kunt maken van uw maandelijkse inkomsten en uitgaven en worden tips en trucs aangereikt om u aan dit overzicht te houden. Ook krijgt u meer inzicht in regelingen en voorzieningen en komt het aanpakken en oplossen van financiële problemen aan de orde.

Wanneer, waar, voor wie en kosten?

De eerstvolgende cursus start op dinsdagavond 24 februari 2015. U kunt zich voor de cursus aanmelden tot uiterlijk vrijdag 13 februari 2015.

De cursus vindt wekelijks plaats bij Trema Welzijn in Nieuwendijk (Singel 16d) en bestaat uit zes bijeenkomsten. De cursus is voor u gratis, evenals het cursusmateriaal dat wordt uitgereikt. Deze cursus is toegankelijk voor alle inwoners van de gemeenten Werkendam en Woudrichem. Het is wel belangrijk dat u mee wilt doen in groepsverband en dat u de Nederlandse taal voldoende beheerst. De aangemelde cursisten krijgen voorafgaand aan de cursus een telefonisch intakegesprek. Pas daarna wordt de aanmelding definitief.

Mocht deze cursus voor u op dit moment niet uitkomen maar wilt u toch graag deelnemen, dan kunt zich alvast aanmelden voor één van de cursussen die op een later moment worden aangeboden.

Meer weten?

Neem dan contact op met Marjolein van Zwol, maatschappelijk werker bij Trema Welzijn, 0183-408444 of via Liesbeth Kieboom van de Kredietbank West-Brabant, bereikbaar via telefoonnummer 076-5299441. Mailen mag ook: maatschappelijkwerk@trema.org of preventiekredietbank@breda.nl

Aanmelding

U kunt zich aanmelden door middel van een telefoontje naar Trema Welzijn, 0183-408444 of een mailtje naar marjolein.van.zwol@trema.org.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

TREMA Welzijn

Nieuwendijk

www.trema.org
Deel dit bericht met je vrienden!