zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

NTK Kampioenschap bij Noad'32

NTK Kampioenschap bij Noad'32

14 februari 2015
Van 09:00 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Zaterdag 14 februari 2015 wordt op het sportpark het Korenzand van NOAD’32 te Wijk en Aalburg het Nederlandse Techniek Kampioenschap (NTK) gehouden.

De Nederlandse Techniek Kampioenschap voetbal is gebaseerd op de visie van René Meulensteen (ex trainer van Manchester United) en staat garant voor kwaliteit, uitstraling en bovenal succes. Door middel van zijn unieke opleidingsmodel en trainingsmethodiek zal iedere jeugdspeler op zijn of haar niveau een beter rendement kunnen halen. De visie is om de kinderen eerst de baas te laten worden over de bal d.m.v. coördinatie en voetenwerk, vervolgens aanleren om de 1 tegen 1 situatie te domineren middels diverse technische bewegingen om zo het verschil te creëren in de wedstrijd.

Dit heeft René Meulensteen ook jarenlang bewezen bij de Jeugd-Academy van Manchester United en later bij het 1ste elftal onder leiding van Sir Alex Ferguson. Alle voetballers die door René zijn getraind waren vol lof over zijn trainingen en aanpak ‘to become a better and bigger player’. Voetbalorganisatie Sportpartners werkt al heel lang samen met René en heeft het genoegen om zijn visie uit te mogen werken tot een uniek concept; “Het Nederlandse Techniek Kampioenschap voetbal”

Alle jongens én meisjes van 6 tot en met 14 jaar zijn tussen 09.00 – 15.30 uur welkom en worden getraind door Sportpartners/Rene Meulensteen opgeleide (eigen club) trainers en onder auspiciën van Sportpartners. Deze afwisselende voetbaltechniek wordt op eenvoudige wijze in circuitvormen aangeboden, afgewisseld met kleine partijspelen en alles met de bal. Het is voor ieder niveau, jongens en meisjes, vriendjes en vriendinnetjes. Het is een fantastische voetbaldag met héél, héél veel voetbalcadeaus die je mee naar huis mag nemen want bij ons is iedereen een winnaar.

Wil je ook graag meedoen én kans maken op fantastische hoofdprijzen…
Schrijf je dan snel in via www.moves-skills.nl
VOL = VOL !!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

vv Noad'32

Wijk en Aalburg

0416-691601

info@noad32.nl www.noad32.nl
Deel dit bericht met je vrienden!