donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Sponsorzwemmen

Sponsorzwemmen

13 februari 2015
Van 18:00 uur tot en met 00:00 uur

NIEUWENDIJK - Sponsorzwemmen!
Op vrijdagavond 13 februari zullen we gaan proberen het resultaat van vorig jaar te verbeteren! Zorg dat je allemaal om 18.00 uur in het zwembad bent. We beginnen dan met de lijnen erin te leggen en 10 minuten inzwemmen.
De trainers zullen dan alle zwemmers in 3 groepen verdelen. Iedere groep zwemt 12 minuten. Het is dan de bedoeling dat iedereen in 12 minuten tijd zoveel mogelijk banen zwemt!
Waarom zul je denken. Dat komt nu: jij gaat sponsoren zoeken! Opa’s, oma’s , tantes, ooms, vrienden, buren of bedrijven die de club willen steunen door jou geld te geven voor iedere baan die jij in die 12 minuten hebt gezwommen. Een vast bedrag voor de 12 minuten mag
natuurlijk ook.

De intekenlijst moet je door je sponsoren in laten vullen:naam, hoeveel ze willen sponsoren (per baan of vast bedrag) en een handtekening.

De trimzwemmers doen hier uiteraard ook aan mee! Op dinsdag 10 februari zijn jullie aan de beurt! Het hele verhaal wat hier boven staat geld ook voor jullie. Jullie inleverpunt is in dit geval Ineke.

Probeer zoveel mogelijk sponsoren te vinden, zwem de longen uit je lijf en snot voor de ogen om zoveel mogelijk banen te laten noteren en laten we er een succes van maken!!

Bestuur en trainers ZV Den Doorn
 

Info

Organisator:

Adres:

ZV Den Doorn

Nieuwendijk

Deel dit bericht met je vrienden!