zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Woerkums Literair Café

Woerkums Literair Café

06 februari 2015
Van 20:30 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM -  Het literaire seizoen 2014-2015 heeft reeds een overweldigend aantal enthousiaste lezers naar De Teerkamer gebracht. Fijn dat onze gasten u zo aanspreken!

Vrijdagavond 6 februari presenteren wij Jan Brokken.

Jan Brokken is schrijver van romans, reisverhalen en literaire non-fictie. Voorheen werkte hij als journalist voor dagblad Trouw en voor de Haagse Post.
Hij debuteerde met het boek De provincie en schreef onder andere De regenvogel, De blinde passagiers, De droevige kampioen, Mijn kleine waanzin, In het huis van de dichter en Baltische zielen.

De vergelding verscheen in 2013 en werd meteen tot een mega bestseller. Jan Brokken weet de lezer te boeien door een spannende reconstructie van een dramatische gebeurtenis tijdens de Tweede Wereldoorlog in Rhoon. Onder de gedetailleerde vertelling komt een laag tevoorschijn die de scheidslijn tussen goed en kwaad op een subtiele manier ter discussie stelt.
Arie Wezemer gaat in gesprek met Jan Brokken, onder andere over het zo succesvolle boek: De vergelding.
 

Aanvang 20.30 uur in De Teerkamer, Vissersdijk 35A, 4285 AM Woudrichem. Gratis toegang voor leden en sponsors, losse liefhebbers betalen € 10,-.

We verwachten opnieuw veel belangstelling en raden u aan op tijd te komen!

Volg ons op Facebook: www.facebook.com/WoerkumsLiterairCafe

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

De Teerkamer

Woudrichem

info@teerkamer.eu www.teerkamer.eu
Deel dit bericht met je vrienden!