zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Pomp Stage experience

Pomp Stage experience

31 januari 2015
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - Zaterdag 31 januari is de nieuwste editie van de succesvolle PompStageExperience. Hierbij biedt De Pomp gelegenheid aan regionaal talent om voor een klein, vriendelijk publiek zonder jury, een stukje podiumervaring op te doen. Iedereen is van harte uitgenodigd om gezellig langs te komen!

Tijdens deze editie treden de volgende bands op:

The Slither

Deze band is jong en beginnend en de leden vinden het leuk om ons hun geluid te laten horen op 31 januari. Hun muziekstijl omschrijven ze als hardrock/metal. Jasper Boetekees speelt sologitaar, Joep Koolmees is de drummer, Yvette Ribbers bespeelt de bas en het gouden keeltje van Bionda doet het rechtsteeks in de microfoon (en ze bespeelt de rhytmguitar). Yvette en Bionda zijn de aanstichters van The Slither want hiervoor speelden ze al samen in een andere band.

Faithfull Thomas

Drie broers en één band. Ze worden ook wel De Romijnen genoemd door de insiders, maar voor deze gelegenheid noemen ze zichzelf Faithfull Thomas. Op deze foto alleen Daniël en Joas. Op deze foto is namelijk heel goed het verschil te zien: die met het haar is Daniël en die met de bril is Joas. Ze worden dus bijgestaan door hun (oudere) broer Ruben. Wat ze spelen: van alles wat goed klinkt. Hun overtuiging steken ze ook die avond niet onder stoelen of banken, dus op 31 januari valt over afwisseling niet te mopperen!

Meer informatie over de PSE is te verkrijgen bij Johan van den Heuvel, tijdens kantooruren te bereiken onder nummer 0183-442012. Er is nog ruimte voor een optreden, aanmelden kan via de mail: Pomp@hh-productions.nl of via het contactformulier van de site van De Pomp.

De deuren van de Pomp gaan zoals gebruikelijk om 20.00 uur open, toegang is gratis! Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn wij geopend vanaf 20.00 en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres: Sportlaan 3A in Almkerk.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

JC De Pomp

Almkerk

06-25437144

contact@depomp.com www.depomp.com
Deel dit bericht met je vrienden!