donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Culinair Event in Veen

Culinair Event in Veen

29 januari 2015
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

VEEN - Restaurants, cateringbedrijven, eetcafés en bedrijven met specialiteiten op het gebied van wijn, kaas, taarten, brood en biologisch, worsten en hammen zullen zich feestelijk presenteren tijdens een ‘Culinair Event’ op 29 januari in het Dorpshuis te Veen.

Tussen half acht en elf uur willen de ondernemers de bezoekers verrassen met de topkwaliteit die hun bedrijven gewend zijn de consument aan te bieden.

Er kan geproefd worden van culinaire hoogstandjes en van bijzondere producten op het gebied van wijnen, kaas, taarten, brood en uit het biologische assortiment.

De ondernemers willen op dit ‘Culinaire Event’ ook uitleg geven over wat hun bedrijven de consument zoal te bieden hebben en hoe smaken toegepast en met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Het ‘Culinair Event’ in het Dorpshuis te Veen is voor de bezoekers gratis toegankelijk.

Deelnemers aan dit Culinair Event in Veen zijn: Joey v Breugel, Edwin Versteeg, Kruiden & Jasmijn, Het Oude Raedthuys, de Pannekoekenbakker Heusden , Baldadig , Wiljo, EBT Wines , BBQ Compleet, Fa Duijster, Het Oude Tramstation, Eetcafé ‘?’. Biologische Bakkerij Hardeman en Jaqueline’s Taart Plezier, Meat Cuisine.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Diverse ondernemers

Veen

pers@sylvialubberdink.nl
Deel dit bericht met je vrienden!