zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Fior Amor op Kasteel Dussen

Fior Amor op Kasteel Dussen

15 januari 2015
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

DUSEN - Donderdag 15 januari treedt in Kasteel Dussen het kwartet Flor de Amor op. Flor de Amor brengt sprankelende luistermuziek met verrassend veel opzwepende momenten.

Melancholische klanken uit Argentinië worden afgewisseld met feestelijke Cubaanse guajiras, boleros en sons. Daarnaast vormen eigen Spaanstalige liedjes een belangrijk onderdeel van hun hartstochtelijk repertoire. Sandra Coelers (zang, gitaar en requinto), Marlon van Mook (contrabas, zang en percussie) en Marjolein Kempen (fluit, percussie en zang) veranderen in ontembare podiumbeesten, wanneer ze loos gaan in opzwepende ritmes.

De enige heer Fred Manders (accordeon,, mandola en percussie) moet dit lijdzaam aanzien, totdat hij besluit een andere kant van zichzelf in de strijd te gooien. Klanken uit verre streken hebben spontaan wortel geschoten in vier bevlogen Nederlanders, die met frisse oorspronkelijkheid een eigen weg kiezen, ongekunsteld en opnieuw universeel. Flor de Amor is een heerlijke onderdompeling in de gastvrijheid 

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Kasteel Dussen

Dussen

06-22150247

infp@kasteel-dussen.nl www.kasteel-dussen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!