zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Nieuwjaarsconcert

Nieuwjaarsconcert

10 januari 2015
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM -  Muzikale topontmoeting in Woudrichem .
Natuurlijk voor het goede doel ...

Niemand minder dan Ernst Daniël Smid is onze muzikale gast op het Nieuwjaarsconcert van 10 januari 2015. We zijn ongelooflijk trots dat we deze bariton en rasverteller mogen presenteren aan Woudrichem en omgeving. Wie kent niet zijn succesvolle televisieprogramma’s Una Voce Particolare en, van recentere datum, God in de Lage Landen. Smid heeft een zeer inspirerende, warme persoonlijkheid en dito bartion-stem waarmee hij een groot publiek weet te ontroeren.

Niet minder tots zijn we op het regionale orkest dat Ernst Daniël Smid op ons Nieuwjaarsconcert begeleidt: Harmonie Kunst na Strijd uit Woudrichem. Dirigent Hans Verheij stelde in overleg met Smid een speciaal concertprogramma samen voor dit bijzondere Nieuwjaarsevenement.

Onvergetelijke klassieke melodieën worden afgewisseld met populaire en swingende muzikale highlights. Lionsclub Land van Heusden en Altena hoopt vele muziekliefhebbers te mogen ontmoeten in de Hervormde Kerk om uiteindelijk te proosten op het GOEDE DOEL. Want daar gaat het om. WELKOM!

Reservering kaarten: lionsnieuwjaarsconcert@gmail.com

Wilt u ook adverteren in ons programmaboekje van die avond?

U steunt hiermee meteen het goede doel!

Neem dan contact op met Max Vos maxhvos@gmail.com

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!