vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Snerttoernooi

Snerttoernooi

27 december 2014
Van 12:30 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - zaterdag 27 december is het weer zo ver. Heel voetballend Nederland is dan in een diepe winterslaap, behalve Kozakken Boys natuurlijk! In Werkendam staat op deze dag het gezellige Snerttoernooi op het programma.

Vanaf 12:30 uur strijden op het pupillenveld, de lagere elftallen, de 35 plussers, de supporters vereniging/ Q-side combinatie en de Dames/2e elftal combinatie om de felbegeerde Snert- wisselbokaal.

Mocht u het koud krijgen….. geen paniek!

Naast de kantine verrijst ook dit jaar weer de après-ski tent waar u zich kunt opwarmen. Uiteraard zal hier de snert niet ontbreken! Liever geen snert?.....niet getreurd, er wordt buiten ook weer heerlijke verse vis gebakken! Mocht u het na de snert/vis nog koud hebben, probeer dan de schnaps “Kozakken Ruter” eens.

Na de prijsuitreiking nemen de inmiddels bekende feest DJ’s van ons 2e elftal de knoppen van het geluid over, en kan er weer een feestje gebouwd worden in de Après-ski tent. Liever geen feest muziek?......niet getreurd! In de kantine klinken de vertrouwde klanken van de top 2000!

En…..al genoteerd in de agenda??? Nee…..Okay, er is ook nog een verloting waar u leuke prijzen kunt winnen, en ook niet onbelangrijk, er gelden deze dag gereduceerde prijzen.

 

Info

Organisator:

Adres:

Vv Kozakken Boys

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!