donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Herman Boon in 't Verlaat

Herman Boon in 't Verlaat

20 december 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - Vorig jaar presenteerde cabaretier Herman Boon zijn nieuwe theaterprogramma ‘Schitterend’. Het waren avonden waarin hij het kerstverhaal op een bijzondere manier liet beleven. Met pakkende verhalen, grappige typetjes, een forse dosis humor en liedjes bracht hij een afwisselend programma voor volwassenen.

En dat bleek aan te slaan; Wegens succes wordt de reeks voorstellingen van ‘Schitterend’ dit jaar verlengd met maar liefst vijf optredens in het hele land!

Op zaterdag 20 december is het kerstcabaret te zien in 't Verlaat in Almkerk om 20.00 uur.

Herman Boon is een evangelist, cabaretier, spreker en liedjesschrijver voor jong en oud. Naast zijn programma’s en cd's voor volwassenen heeft hij tientallen kinderliedjes op zijn naam staan die door het hele land gezongen worden. De afgelopen jaren trekt Herman rond kerst het land door met een afwisselend programma (bedoeld voor een publiek vanaf 12 jaar) vol verhalen, grappen, liedjes en typetjes. ‘Schitterend’ is zijn nieuwste programma, dat Kerst vanuit een verrassende invalshoek dichtbij brengt. “Kerst is het mooiste moment van het jaar” zegt Herman. “Het is de geboorte van de Redder van de wereld. Deze wereld is een zooitje, maar er is een oplossing voor. En die oplossing is schitterend. Het is de mooiste gebeurtenis die de mensheid is overkomen!”

Tijdens de avonden vertelt Herman Boon op zijn geheel eigen manier het kerstverhaal. Met de verschillende typetjes, de vele grappen en liedjes voor jong en oud worden opvallende verhalen verteld. Uiteindelijk komt Herman Boon uit bij hét verhaal. “Ieder mens heeft het recht om in ieder geval één keer het echte kerstverhaal te horen” zegt Herman. “Veel mensen hebben vooroordelen en gedachten over kerst die niet kloppen, dus het is leuk om te horen hoe het nu eigenlijk echt met kerst zit.”

Kaarten voor het cabaret kosten € 16,- (inclusief reserveringskosten) per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal € 20,-.
Reserveren

Op de boekentafel zijn nu ook beperkt kaarten verkrijgbaar, maar wees er snel bij want op=op.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Focus op God

Almkerk

www.focusopgod.nl
Deel dit bericht met je vrienden!