zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Design & Techniek-Kerstborrel

Design & Techniek-Kerstborrel

15 december 2014


OUDENDIJK - Design & Techniek -Kerstborrel bij Basischool Oudendijk

Na het literatuurproject is de school gestart met alweer het volgende project: Design & Techniek. Sybille van Gammeren en Anne Marie van Nieuwstadt hebben een geweldige lessencyclus in elkaar gezet en het is een feest om te zien hoe enthousiast de kinderen eraan werken.

De school laat weten: 'Nederland heeft al de nodige bekende namen op design gebied, maar wij zien nu ook dat er nog heel veel verborgen talent rondloopt! Alle leerlingen werken met elkaar naar een eindproduct toe en dat willen wij u graag laten zien op 15 december a.s.

De afgelopen weken hebben Sybille en Anne Marie ook lessen gegeven bij ons. Naast de nodige uitleg over dit thema, zijn we ook aan de slag gegaan en hebben we met Anne Marie stempels gemaakt, waar we vervolgens bij de les van Sybille mooie patronen mee gestempeld hebben.

Vorig jaar hebben wij voor het eerst een Kerstborrel gehouden en omdat dit zo gezellig was en wij veel enthousiaste reacties hebben  gekregen, combineren wij dit jaar de borrel met de afsluiting van het Design & Techniek project.

Daarnaast hopen wij uit de opbrengsten van de borrel een begin te kunnen maken met de spaarpot voor het digibord voor de kleuters!'

Naast het bewonderen van het Design eindproduct is het ook een gezellige manier om zo vlak voor de Kerstvakantie met elkaar het jaar af te sluiten!

 

Info

Organisator:

Adres:

Basisschool Oudendijk

Oudendijk

Deel dit bericht met je vrienden!