dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Huwelijkscursus

08 december 2014
Van maandag 08 december 2014 tot en met maandag 15 december 2014
Van 19:45 uur tot en met 22:00 uur

ALMKERK - Huwelijkscursus

Bram en Helma de Blouw hebben al een aantal avonden over het thema ‘Hoe je kunt bouwen aan je huwelijk’ gesproken. De laatste twee avonden zijn op 8 en 15 december. Tijdens de cursusavonden praat je alleen met je eigen partner en zijn er geen 'groepsdiscussies'. Het gaat om jou en jullie huwelijk!

'Hoe je kunt bouwen aan je huwelijk' kan alleen door paren worden gevolgd. (Zonder partner kun je helaas niet deelnemen - Voor die personen organiseren we in januari de huwelijksvoorbereidingscursus. )

    8 december: Intimiteit en seksualiteit - Een onderwerp dat veel teleurstelling geeft in huwelijken. We praten over liefde en lust en nemen geen blad voor de mond. Het gaat over geest, ziel en lichaam en hoe we elkaar daar bij nodig hebben en aanvullen.

    15 december: Conflicten in relaties zijn normaal! - Je bent dus echt geen uitzondering als het wel eens knettert bij jou thuis. Maar hoe lossen we onze conflicten op? Over gelijk hebben en gelijk krijgen. Over vergeten en vergeven.

De kosten voor de cursus ‘Hoe je kunt bouwen aan je huwelijk’ zijn € 20,- per stel. Er kunnen maximaal 20 stellen aan meedoen. Dus geef je snel op, want vol=vol!

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!