zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Sinterklaasintocht

Sinterklaasintocht

22 november 2014
Van 17:30 uur tot en met 21:30 uur

VEEN - “Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan”

Op zaterdag 22 november 2014 is het weer zover. Op deze dag zet Sinterklaas weer voet aan wal in Veen. Dit jaar organiseert Oranjevereniging “Prinses Margriet” in samenwerking met gymvereniging “LIOS” de jaarlijkse Sinterklaasintocht. Rond de klok van 18.30 uur zullen Sinterklaas en zijn Pieten aanmeren bij de veerpont aan de Maasdijk. (dit zal met medewerking zijn van Veerdienst Gorinchem veer Aalst-Veen) Om 19.00 uur zullen wij samen met Sinterklaas en zijn Pieten, en onze feestelijk brandende lampionnen, onder muzikale begeleiding van een heuse Pietenband richting dorpshuis vertrekken.

Route: Vanaf de Maasdijk zullen wij richting de stoep van de Witboomstraat lopen, deze gaan wij naar beneden en vervolgen dan de Witboomstraat tot aan de Burgemeester van Dijkstraat. Deze slaan wij rechtsaf in en lopen deze via de Dr. Tjalmastraat door tot aan de Schmitzstraat. Hier slaan wij linksaf en zullen dan via de Schmitzstraat over het fietspad doorlopen tot aan het Dorpshuis aan de Groeneweg. Verwachting is dat we daar rond 19.30 uur aankomen.

PS: Sinterklaas weet nog niet dat jullie Sinterklaas en zijn Pieten met verlichte lampionnen en een Pietenband naar het dorpshuis begeleiden. Verklappen jullie het dan ook niet tegen jullie papa’s en mama’s? En ook niet per ongeluk in jullie verlanglijstje verklappen hoor, dit is ons geheimpje en onze verrassing voor Sinterklaas oké?

Info

Organisator:

Adres:

Oranjevereniging Prinses Margriet

Veen

Deel dit bericht met je vrienden!