dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Infoavond Verandering in de Zorg

Infoavond Verandering in de Zorg

20 november 2014
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

WOUDRICHEM - Maakt u gebruik van dagbesteding? Ontvangt u thuis begeleiding? Verblijft u wel eens in een logeerhuis? Laat u informeren over de veranderingen in de zorg op de inloopbijeenkomst van Loket Altena in het gemeentehuis van Woudrichem op donderdag 20 november vanaf 19.30 uur . Ook mantelzorgers zijn van harte welkom.

Van AWBZ naar gemeente

Bovengenoemde zorg gaat vanaf 1 januari 2015 over van de AWBZ naar de gemeente, namelijk naar de Wet maatschappelijke ondersteuning. Loket Altena voert deze wet uit voor de gemeenten Werkendam en Woudrichem.
Vragen

Deze overgang kan tot vragen leiden. Behoud ik nog wel mijn zorg? Bij wie moet ik zijn met vragen? Heb ik nog recht op mijn PGB? Bestaat de dagbesteding volgend jaar nog en wie zorgt voor mijn vervoer? Moet mijn familie mij nu verzorgen? Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u al deze vragen stellen.

Uitnodiging

Veel mensen die te maken hebben met deze veranderingen hebben al een brief van Loket Altena gekregen. Graag nodigen we hen uit voor deze bijeenkomst. Mantelzorgers en andere belangstellenden zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Datum: donderdag 20 november
Tijd:  19.30 tot 21.30 uur
Plaats:  Gemeentehuis Woudrichem

U kunt zelf bepalen op welk tijdstip u binnenloopt. Heel de avond zijn er mensen aanwezig die u te woord kunnen staan.

Kijk voor meer informatie over de veranderingen in de zorg op www.loketaltena.nl of de landelijke website www.hoeverandertmijnzorg.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Gemeente Woudrichem

Woudrichem

0183-308100

gemeente@woudrichem.nl www.woudrichem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!