vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Uitslag fotowedstrijd Oog voor elkaar

Uitslag fotowedstrijd Oog voor elkaar

17 november 2014
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

AALBURG - Oog voor elkaar” dat is de titel die de gemeente Aalburg heeft gegeven aan een nieuw project om  diverse vormen van inzet van vrijwilligers en mantelzorgers in beeld te brengen.  In Aalburg zijn veel meer vrijwilligers en mantelzorgers actief dan we weten. Dat wil de gemeente Aalburg graag in beeld brengen en laten zien. Gekozen is om dit in de vorm van een fotowedstrijd op te zetten. Beelden zeggen vaak meer dan woorden is de filosofie  hierachter. Beelden vertellen het verhaal van een samenleving die oog heeft voor elkaar. De inwoners krijgen zelf de gelegenheid vrijwilligerswerk en mantelzorg in beeld te brengen.

Prijzen
Uit elke categorie worden door een deskundige jury drie prijswinnaars gekozen. Daarnaast komt er ook nog een publieksprijs.

Het kiezen van de mooiste ingezonden en gepubliceerde foto’s op de website van de gemeente is mogelijk in de periode 1 tot en met 8 november 2014. Alle prijzen zijn door plaatselijke ondernemers beschikbaar gesteld.

Inzenden kan tot en met 26 oktober 2014.

De prijsuitreiking en expositie van alle ingezonden foto’s vindt plaats tijdens een speciale avond op maandagavond 17 november 2014 in MFC d’Alburcht in Wijk en Aalburg.

Lees HIER het hele artikel...

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Gemeente Aalburg

Aalburg

0416 695754

info@aalburg.nl www.Aalburg.nl
Deel dit bericht met je vrienden!