donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Intocht Sint Nicolaas

Intocht Sint Nicolaas

15 november 2014
Van 14:30 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Op uitnodiging van W.S.V. Wandelvreugd te Wijk en Aalburg zal op zaterdag 15 november 2014 om ongeveer 14.30 uur o.a. de pakjesboot David aan de steiger van de Wijkse Bol aan meren.

Deze pakjesboot brengt niet alleen Sint Nicolaas, pakjes en veel snoep, maar natuurlijk ook zijn eigen vertrouwde medewerkers.

Geen KAASpieten, geen STROOPWAFELpieten, RUITJES of REGENBOOG pieten, gewoon zijn eigenste DROPPieten, en die hebben er allemaal zelf voor gekozen om de Goede Sint te assisteren.

De Sint en zijn Pieten komen naar Wijk en Aalburg om het KINDERFEEST te vieren met alle kinderen van Wijk en Aalburg, en wij als volwasenen mogen ons daar niet mee bemoeien, alleen maar helpen!

Dit feest zal gehouden worden samen met de families Van Loon, beheerders van d'Alburcht, in de door hen belangeloos aangeboden Ridderzaal van d‘Alburcht.

Iedereen is welkom, de deuren van d‘Alburcht staan voor iedereen open, W.S.V. Wandelvreugd en al haar medewerkers en d'Alburcht nodigen alle kinderen  van de gemeente Aalburg uit voor het grote, maar vooral gezellige kinderfeest. Een feest waar uiteraard Sint Nicolaas en de vele zwarte Pieten de hoofdgasten zullen zijn.

Natuurlijk hebben wij uiteraard aan de ouders gedacht, ook voor hen zal een gedeelte in de zaal gereserveerd worden om van de feestende kinderen en zwarte Pieten te genieten.

Sint Nicolaas, vergezeld door zijn Pieten, pakjes en vertegenwoordiging van onze gemeente,  zal in zijn rijtuig middels een korte tocht door Wijk en Aalburg naar d’Alburcht reizen, natuurlijk zal dit gepaard gaan met de nodige muziek en nog meer pepernoten.

In de feestzaal is nog meer muziek en uiteraard veel snoep, maar ook spelletjes, Pietendansjes, enz. enz.

En dit alles is gewoon voor alle kinderen helemaal zonder verplichtingen en zonder kosten aangeboden door W.S.V. Wandelveugd, de vele medewerkers en haar sponsoren.

In de week voor de intocht en feest, verkopen wij speculaas ter bestrijding van de onkosten en tijdens de feestmiddag is er een verloting en een grabbelton, dit alles geheel op vrijwillige basis.

Wij hopen er weer een gezellig middag van te maken, en verwachten dat ook u zult bijdrage aan ons OERHOLLANDSE KINDERFEEST, EEN KINDERFEEST WAAR WIJ ALS VOLWASSENEN GEWOON AF MOET BLIJVEN.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Wandelsportvereniging Wandelvreugd

Wijk en Aalburg

0416-691912

w.s.v.wandelvreugd@tele2.nl
Deel dit bericht met je vrienden!