dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

(Gratis) Dichterspodium

(Gratis) Dichterspodium

04 november 2014
Van 19:45 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Volop reuring tijdens gratis Dichterspodium op 4 november

Op dinsdag 4 november vindt al weer het laatste podium van dit jaar plaats in de bieb van Werkendam aan de Gedempte Haven 17 van Werkendam. Vanwege de feestdagen is er op de eerste dinsdag van december en januari geen podium. Reden genoeg om het podiumjaar spetterend af te sluiten.

De avond begint om 19.45 uur (inloop met gratis koffie / thee om 19.15 uur) en duurt tot ca. 21.30 uur. Aansluitend is er een gezellige nazit met een gratis (fris)drankje.

DvdM university en muziek
Neerlandicus en dichter Cees Visser geeft een korte literaire lezing. Zonder te veel informatie over deze verrassende voordracht weg te geven, is al wel bekend dat het publiek actief betrokken wordt.  
De ‘Chanting Lads’, het geluid van zeven meerstemmige mannenstemmen met een minimum aan instrumentale begeleiding, zullen tijdens de avond twee maal optreden.

Spontaan zelf voordragen
Voor het Open Podium zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie en/of het volledige programma kunt u mailen of naar de site gaan.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Nederlands Dichterspodium

Werkendam | Bieb

0183 – 50 12 74

info@marcelvaandrager.nl www.nederlandsdichterspodium.nl
Deel dit bericht met je vrienden!